Mikä ihmeen Kohteessa -konserttisarja?

Duo Lehtinen & Lipastin yhteinen Kohteessa -konserttisarja järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Ajatus lähti siitä, että järjestäisimme konsertteja kesäisin useammassa eri paikassa säilyttäen samalla konserttien teeman yhtenäisenä. Halusimme kuitenkin tarjota jotain tavallisuudesta poikkeavaa...

Usein yleisö tulee konserttiin vain konsertin takia. Toisinaan myös mielenkiintoisen näyttelyn tai rinnakkaistapahtuman myötä. Mutta entä, jos konsertin yhteydessä kuulija saisikin tutustua myös itse konserttipaikkaan ja arkkitehtuuriin? Valitsimme Varsinais-Suomen uniikit kohteet, jonne halusimme yleisölle konsertin lisäksi opastetun kierroksen kohteiden atmosfäärin ja kulttuurihistorian takia. Lisäksi konserttipaikkoihin voi tutustua jo etukäteen konserttisarjan blogitekstien myötä.

Sunnuntaina 23. elokuuta 2020 - Pyhän Henrikin ekumeeninen Taidekappeli, Turku


Taidekappeli on kuin Veneestä taidetta

Lauantaina 14. elokuuta 2020 - Paimion parantola, Paimio


Parantolan on suunnitellut Alvar Alto Aaltomaista paranemista

Sunnuntaina 13. syyskuuta 2020 - Liedon Vanhalinna


Linnavuorella oli elämää jo pronssikaudella ja Shamaani uskoi Väinämöiseen

Lauantaina 19. syyskuuta 2020 - Söderlångvikin kartano, Kemiönsaari


Kartanossa asui aikoinaan kuuluisa Amos Anderson

Miksi konsertoimme Söderlångvikissa vasta syyskuussa? Tarkoitus oli järjestää konsertit kesällä, mutta Söderlångvikissa on menossa tällä hetkellä yli vuoden kestävä remontointi. Duo Lehtinen & Lipasti sai luvan esiintyä heti remontin valmistuttua syyskuun alussa. Olemme itseasiassa ensimmäiset artistit lavalla uudistetussa kartanossa! Söderlångvikin ympäristössä on kesälläkin paljon tapahtumia, kuten Kemiönsaaren musiikkijuhlat 6-12.7. mutta kartanoon ei pääse ennen syyskuuta.

Innolla odotamme tulevaa kesää ja mielenkiintoisia konserttipaikkoja! Tulethan paikalle kameran ja suurennuslasin kanssa ;)

Kommentit

Suositut tekstit